Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، فرامرز یوسفوندی معاون دادستان نظامی استان تهران در دوره «بایسته‌های مدیریتی از منظر جرم شناختی و پیشگیرانه» که با حضور فرماندهان ارشد ارتش برگزار شد با اشاره به تأکیدات فرمانده معظم کل قوا در خصوص حفظ حقوق عامه، نقش نیرو‌های مسلح را در این زمینه بسیار مهم توصیف کرد و اظهار کرد: حفظ منابع طبیعی و جنگل‌ها، صیانت از منابع زیر زمینی مانند سفره‌های آب، توجه به حقوق مردم و نیرو‌های مسلح در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، حفظ آثار ملی و میراث فرهنگی، توجه به حقوق سربازان، رعایت حقوق سهامداران تعاونی‌های مسکن و جلوگیری از تعارض فعالیت‌های اقتصادی با بخش خصوصی از مهمترین مصادیق حقوق عامه در نیرو‌های مسلح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تغییر سطح تهدیدات را نشان از افزایش قدرت و توان نظامی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و افزود: نقش نیرو‌های مسلح به عنوان پیش قراول این جبهه از اهمیت بسزایی برخوردار است و دشمن برای تضعیف این اقتدار، تلاش می‌کند که با کمک ابزار‌های مختلف نفوذ و رخنه‌ای ایجاد کرده و به اسرار و توانمندی‌های نظامی دست یابد.

این مقام قضایی همچنین رعایت موازین و دستورالعمل‌های ایمنی در نیرو‌های مسلح را از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار دانست و گفت: وقوع سوانح دریایی و هوایی باعث کاهش توان نظامی، افزایش جسارت دشمنان و کاهش سرمایه اجتماعی نیرو‌های مسلح می‌شود.

وی افزود: عامل انسانی بالاترین نقش را در بروز سوانح و حوادث دارد و مراجع نظارتی نقش مهمی برای پیشگیری از این وقایع دارند.

یوسفوندی در ادامه، خواستار بررسی کارشناسی الگوی فعلی خدمت سربازی شد و یادآور شد: نقش خدمت سربازی در افزایش قدرت کشور و فرصت‌ها و آسیب‌های آن و ادامه روند کنونی نیاز به کار کارشناسی دقیق و جامع در درون نیرو‌های مسلح دارد.

معاون دادستان نظامی تهران با اشاره به تأثیر مؤلفه قدرت نیرو‌های مسلح در ارتقاء اقتدار ملی و سرمایه اجتماعی گفت: مدیریت فرماندهان با شاخص‌های شایسته محوری، قانون مداری، توجه به ضرورت افزایش توان نظامی، نگاه به مسائل در چهارچوب اقتصاد مقاومتی و توجه به رعایت سیاست‌های اصل ۴۴، نظام را در این مسیر رهنمون خواهد ساخت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضائیه حقوق شهروندی نیروهای مسلح نیرو های مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش فارس، سیدمجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات درباره فنس‌کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت رئیسی تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که‌عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: رئیسی به‌سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف پنج سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به‌سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) را به‌کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به‌صورت دیوارکشی است یا به‌طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به‌طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود